פסטרמה ביתית מתכון קל במיוחד של רמינה מוס
מצרכים:
2 חתיכות של חזה עוף
2 כפות דבש
2 כפות סויה
2 כפות מיץ לימון
4 שיני שום כתוש
מלח פלפל לפי הטעם
חצי כפית קורנפלור
מעט גרידת לימון
ורבע כוס מים
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים שאולי תרצו להכין:
קציצות עוף עם אפונה מתכון חלומי
גלילת חזה עוף ממולא בפטריות ובצל מתכון מעלף
עוף בתנור עסיסי ב-5 דקות
פסטרמה מתכון של נועם זיגדון:
אופן הכנה:
1. את החזה עוף טובלים בתוך הרוטב (ממש לכמה דקות) ואז צורבים כל אחד במחבת גריל פסים רק בשביל ההשחמה!! זה לא צריך להיות מבושל אלא רק בשביל הצבע והפסים
2. אחר כך כל הרוטב שנשאר אני שופכת לתבנית ועל זה מסדרת את החזה עוף הצרוב שלי
3. לתנור 180 מעלות שחומם מראש ל40 דקות!! שימו לב שכבר אחריי חצי שעה תוציאו אחד מהחזה ותחתכו אותו לחצי ותראו האם הוא מוכן בפנים או לא…לפי זה תדעו כמה זמן להשאיר
3. שימו לב – אתן ממש יכולות לשחק עם הרוטב איך שבא לכן…תוסיפו מה שבא לכן וכמה שבא לכן הכי חשוב זה שהחזה עוף יהיה שחום ולא יבש בפנים.