דרגו את המתכון
שבלולי פילו במילוי בשר – לי אבוטבול
מצרכים:
קילו בשר טחון מספר 2 מהצלעות.
חצי כוס שמן +מברשת סיליקון.
עלי פילו .
בצל קצוץ.
תבלינים: פלפל , מלח , פפריקה מתוקה מרוקאית , כמון ומעט אבקת מרק .
חופן כוסברה קצוצה.
אופן הכנה:
1. מחחמים מעט שמן במחבת.
2. מוסיפים למחבת את הבצל, ומטגנים מעט ואז מוסיפים את הבשר.
3. מבשלים את הבשר עם הבצל ,חצי בישול ומוסיפים לתערובת הבשר את התבלינים(חצי כפית מכל תבלין.
4. לאחר שהבשר מוכן,מכבים את האש,מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
5. לאחר ששהבשר מתקרר,מתחילים בהכנת שבלולי הפילו.
6. משמנים קלות במעט שמן את דפי הפילוי וממלאים ומגלגלים כפי שהוצג בסרטון.
7. מורחים את שבלולי הפילו במעט שמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שהשבלולים משחימים.
ניתן להגיש את השבלולים עם רוטב צילי מתוק,או רוטב חמוץ מתוק או טחינה ירוקה ביתית.