עוגת ביסקוויטים עם מוס שוקולד אוורירי בטירוף
האם אתם מחפשים את המתכון המושלם לעוגת ביסקוויטים עם מוס שוקולד? אם כן, הגעתם למקום הנכון! המתכון הבא יספק לכם עוגה אוורירית, טעימה ומושחתת, שתגרום לכם ללקק את האצבעות.
העוגה מורכבת משכבות של ביסקוויטים טבולים בקפה, שכבות של מוס שוקולד אוורירי, אפשר לקשט עם שוקולד מגורר מלמעלה. המוס השוקולד עשוי משילוב של שמנת מתוקה, שוקולד מריר ואינסטנט פודינג וניל. הוא קל להכנה, וניתן להתאים את הטעם שלו על ידי שימוש בשוקולד מריר, שוקולד חלב או שוקולד לבן.
העוגה מתאימה לכל אירוע, ויכולה להפוך ללהיט בקרב האורחים שלכם. היא קלה להכנה, וניתן להכין אותה גם מראש.
אז למה אתם מחכים? היכונו להתפנק עם עוגת ביסקוויטים עם מוס שוקולד אוורירי בטירוף!
מתכון של דנה ברששת.
מצרכים:
חבילת ביסקוויטים
כוס קפה חזק
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
1 פודינג וניל
250 גר' גבינה לבנה 5 או 9 %
200 גר' שוקולד מריר
4 ביצים מופרדות
כף סוכר
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת ביסקוויטים עשירה ומפתה מצופה בגנאש שוקולד וממולאת בריבת חלב
עוגת ביסקוויטים מתכון של פעם בחיים
עוגת ביסקוויטים מוס גבינה מתכון מהמם
עוגת ביסקוויטים – חן במטבח
אופן הכנה:
1. מכינים כוס קפה חזק (ללא חלב, רק קפה ומים). טובלים ביסקוויטים בקפה ומסדרים 2 שכבות בתבנית.
2. מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וחלב. מקפלים לבפנים גבינה לבנה. מורחים את שכבת הקרם על הבסקוויטים בתבנית.
3. ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר ו- 8 כפות מים. כל 30 שקיות במיקרו להוציא ולערבב, עד שנמס.
4. נותנים לשוקולד להתקרר.
5. בנתיים מפרידים חלמונים וחלבונים.
5. מקצפים את החלבונים עם כף סוכר לקצף יציב.
6. את החלמונים מוסיפים לשוקולד ומערבבים היטב.
7. מקפלים יחד את השוקולד והחלבונים בעדינות.
8. שופכים על תערובת קרם הגבינה.
9. מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
💡טיפים ממני💡
*תאכלו את העוגה לא מיד כשיצאה מהמקרר, תנו לה טיפונת להתחמם.
*אל תכניסו את הקופסה חזרה למקרר, כי אתם תקומו לחתוך עוד חתיכה.
לעוד מתכונים של דנה לחצו כאן
השתמשו בביסקוויטים איכותיים, כגון פתי בר.
טבלו את הביסקוויטים בקפה, כדי שלא יספגו יותר מדי נוזלים ויהיו רכים מדי.
השתמשו בשוקולד איכותי, כדי לקבל מוס שוקולד עשיר וטעים.
לקשט את העוגה בשוקולד מגורר.