חיפוש

בצק לפיצה מושלמת של אייל הררי כולל סרטון

בצק לפיצה מושלמת

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

בצק לפיצה מושלמת של אייל הררי כולל סרטון

מצרכים להכנת בצק לפיצה מושלמת:

חצי קילו קמח
300 מ"ל מים (כוס וחצי בערך)
5 גרם שמרים יבשים (כפית)
10 גרם מלח (2 כפיות שטוחות )
סוכר חצי כפית
שמן זית 25 גרם ( בערך 2 כפות )

אופן הכנה:
1. בקערת המיקסר שמין את המים,שמרים יבשים והסוכר ומערבבים היטב.
2. מפעילים את המיקסר עם וו לישה במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את הקמח.
3. לאחר שהבצק מעט התחבר מוסיפים את השמן זית והמלח וממשיכים לערבב במהירות איטית במשך 8 דקות עד אשר הבצק נפרד מדפנות קערת המיקסר. הבצק יהיה דביק מעט וזה בסדר אין צורך להוסיף קמח.
4. מפסיקים את פעות המיקסר,יוצרים כדור מהבצק,מורחים מעל מעט שמן זית,מכסים ומתפיחים במשך שעתיים עד אשר הבצק הכפיל את נפחו. זה הזמן להדליק את התנור על חום מקסימלי (אני אישית אוהב להדליק שעתיים לפני אבל גם שעה זה מספיק)
5. לאחר שהבצק תפח,לשים מעט ומחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים (בערך 200 גרם כל יחידה)
6. יוצרים כדורים מהבצק שחילקנו.
7. מעבירים את הכדורים למשטח מקומח ופותחים את הבצק כמו שהוצג בסרטון לגודל הרצוי, ניתן להשתמש במערוך, אך זה פחות מומלץ.
8. מורחים מעל הפיצה את רוטב העגבניות, מפזרים מעל גבינה מגורדת ומפזרים מעל שמן זית.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום מקסימלי (250-300 מעלות,תלוי בתנור) ואופים עד שההבצק משחים בתחתית והגבינה נמסה ומזהיבה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

2 Responses

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות