4/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

פסטה מתכון פשוט וטעים בטירוף

פסטה ברוטב עגבניות היא אחת המנות האהובות ביותר בעולם, ויש לכך סיבה טובה. היא טעימה, קלילה להכנה, ויכולה להתאים לכל ארוחה. מתכון זה לפסטה ברוטב עגבניות קל הוא דרך מצוינת להתחיל להכין פסטה בבית. הוא פשוט להכנה, דורש מעט מרכיבים, והוא טעים להפליא.

מקור המתכון

מתכון זה הוא למעשה גרסה מודרנית של מתכון פסטה ברוטב עגבניות מסורתי איטלקי. המתכון המסורתי משתמש בדרך כלל בעגבניות טריות, אך גרסה זו משתמשת ברסק עגבניות, מה שהופך אותה להכנה קלה יותר.

מצרכים

הוראות הכנה

  1. מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף, כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
  4. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, המלח והפלפל.
  5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עוד 10 דקות.
  6. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  7. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב.
  8. מערבבים היטב ומגישים חם.

טיפים

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי

קל

זמן הכנה נדרש

כ-30 דקות

הצעות הגשה

פסטה ברוטה עגבניות היא מנה קלה להכנה, טעימה ומזינה. היא מושלם לארוחת ערב מהירה וטעימה. אז למה אתם מחכים? קדימה, הכינו את המתכון הזה כבר היום!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות