3.7/5 - למתכון דירוג של 3 חובבי בישול

היי, חברים אוכלים! היום, אני מאוד נרגש לשתף מתכון נעים ומנחם שהוא פנינה אמיתית: דג קוד בתנור. המנה הזו היא לא רק משמחת בלוטת טעם אלא גם נסיעה במסלול הזיכרון למסורת החוף שבה דגים טריים הם מרכיב עיקרי.

סיפור המקור

דמיינו את זה: כפרי דייגים מוזרים, ריח הים והמלכוד הטרי ביותר של היום. זה הלב של המתכון הזה. מנה זו, שמקורה מאזורי החוף, בהם יש דגי קוד בשפע, הייתה ארוחה פשוטה ודשנה עבור דייגים ובני משפחותיהם. עם הזמן, זה הפך לקלאסיקה אהובה ברחבי העולם, מוקיר בזכות הפשטות והטעם שלה.

זמן הכנה ובישול

איך להכין דג קוד בתנור? – הרכיבים

שלב אחר שלב: בואו נתחיל לבשל!

  1. חימום והכנה מראש: הפעילו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. תופסים תבנית אפייה גדולה מספיק כדי שהפילטים קוד יתקררו מבלי לחפוף.
  2. שילוב טעמים: בקערה, טורפים יחד שמן זית, שום, מיץ לימון, מלח, פלפל ופפריקה. זו פצצת הטעם שלכם!
  3. מלבישים את הקוד: מניחים את הדג בתבנית האפייה. מורחים את פצצת הטעם על כל פילה. תן להם לספוג את כל הטוב הזה.
  4. זמן ירקות: זורקים פנימה את עגבניות השרי, הזיתים והצלפים מסביב לקלה.
  5. אפו אותו: הכניסו את הכלי לתנור למשך כ-20 דקות. אתה מחפש שלמות מתקלפת.
  6. קישוט בשפע: מפזרים פטרוזיליה טרייה מלמעלה. זה כמו להוסיף קורטוב של אהבה.

יתרונות תזונתיים

כשרות וחלופות

טיפים למקצוענים

הנה לכם! מנת דג קוד מענגת, מזינה וקלה להקצפה שתעביר אותך לאושר החוף. בישול שמח, וזכרו, המרכיב הטוב ביותר הוא תמיד פיזור של שמחה! 🐟🍋🌿

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות