2/5 - למתכון דירוג של 4 חובבי בישול

לחמניות כוסמין ללא שמרים תענוג בריא

היום אנחנו צוללים לתחום של לחמניות כוסמין ללא שמרים. המתכון הזה הוא כמו פייב קולינרי לפשטות, ומציע אפשרות חמה, לבבית וטעימה לאותם רגעים שבהם אתה רוצה טוב אפוי טרי ללא הבלאגן של שמרים. כעת, בואו נטייל במקורותיו של המתכון הזה. כוסמין, דגן עתיק, מדגדג בלוטות טעם מאז תקופת הברונזה. זה מביא טעם אגוזי ומלא סירה של חומרים מזינים לשולחן, מה שהופך את הלחמניות האלה לא רק לטעימות אלא גם למעצמה תזונתית.

רכיבים:

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות צלזיוס. 
  2. בזמן שהוא מתחמם, מערבבים את החומרים היבשים, מוסיפים את הרטובים, מערבבים אותו לבצק ומעצבים אותו ללחמניות. 
  3. הכניסו את כדורי הבצק האלו על תבנית אפייה ולתנור למשך 15-20 דקות. וואלה! לחמניות הכוסמין שלכם מוכנות לאכילה.

אפשרויות חלופיות:

לחברים הכשרים שלנו או למסלולי תזונה ספציפיים, אל חשש, אתה יכול להחליף את החלב הרגיל בחלב שקדים, סויה או שיבולת שועל. קדימה השתמשו בשמן צמחי במקום שמן זית אם זו הריבה שלכם. המתכון הזה עוסק כולו בגמישות.

יתרונות תזונתיים:

כמות: המתכון הזה מניב כ-12 לחמניות כוסמין בריאות.

זמן הכנה: 30 דקות.

רמת קושי: קל.

טיפים לשיפור:

הנה לכם, אנשים – מתכון רגוע וללא שמרים לחמניות כוסמין, מהנה להכנה כמו שהוא לאכילה. קדימה, תערבבו את זה ותנו לניחוח של טוב אפוי טרי למלא את המטבח שלכם. אפייה מהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות