היי, חברי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של לחם בשר – תענוג מלוח שיגרום לבלוטות הטעם שלך לעשות מסיבה. זה לא הכיכר הממוצעת שלך; זה פיצוץ טעמים עמוס בכל הטוב שאתה צריך.
מקורות המתכון ללחם בשר
לחם בשר הוא כמו חיבוק קולינרי עולמי, המצוי בצורות שונות בתרבויות שונות. בין אם זה Kıymalı Ekmek טורקי, פאן דה קרנה ארגנטינאי, או הלחם הסודי של סבתא שלך ממולא בשר, המתכון הזה מפגיש אנשים.
אנחנו נותנים לזה ספין משלנו, יוצרים יצירת מופת פשוטה, מספקת, ואוה כל כך טעימה.
רכיבים להכנת לחם בשר
לבצק:
3 כוסות קמח לכל מטרה
1 כוס מים חמימים
1/4 כוס שמן זית
1 כף סוכר
1 כפית מלח
1 חבילת שמרים יבשים פעילים
למילוי הבשר:
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל, קצוץ דק
2 שיני שום, קצוצות
1 פלפל חריף, חתוך לקוביות
1 כוס רוטב עגבניות
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
מלח ופלפל לפי הטעם
יתרונות תזונתיים של לחם בשר
לחם הבשר הזה הוא לא רק פצצת טעם; הוא גם עמוס בהטבות תזונתיות. החלבון הרזה מבשר הבקר הטחון, הסיבים מהירקות והטוב הטוב של הקמח הופכים אותו לפינוק מעוגל היטב. זו בעצם ארוחה שלמה בכיכר!
תְשׁוּאָה:
התכוננו לחלוק את האהבה כי המתכון הזה מניב לחם בשר גדוש אחד שיכול להאכיל בסביבות 6 נשמות רעבות. מושלם לארוחת ערב משפחתית או למסיבה.
זמן הכנה:
אל תדאג; אנחנו לא כאן כדי לגנוב את כל היום שלך. אתה יכול להכין את היופי הזה תוך כשעתיים, כולל זמן ההתפחה והאפייה. קלי קלות!
רמת קושי:
בואו נקרא לזה מדיום בסולם הקושי. אם כבשת את הכנת הלחם הבסיסית, אתה במצב טוב. אם לא, אל דאגה – אנחנו כאן כדי להדריך אותך במסע הבצק.
חלופות מתכון ללחם בשר לאוכלי כשרות
שומרים על כשרות? החליפו את בשר הבקר הטחון בבשר טחון כשר, ובדקו שוב את שאר המרכיבים שלכם עבור חותמת הכשרות הזו. התאמות קלות לחגיגה כוללת!
טיפים להכנת לחם בשר
- אל תמהרו עם הבצק. העניקו לו את האהבה הדרושה לו במהלך תהליך הלישה לקבלת תוצאה סופית אוורירית.
- מטגנים את הירקות במילוי הבשר כדי לשחרר את הטעמים המדהימים האלה. אף אחד לא אוהב פלפל תפל, נכון?
- אם אתם מרגישים הרפתקנים, זרקו מעט אבקת צ'ילי או תערובת התבלינים האהובה עליכם.
התכוננו להתענג על הארומה של לחם בשר טרי שנאפה במטבח שלכם. זוהי הרפתקה קולינרית שמתגמלת להכין אותה כמו לאכול אותה. בואו נתחיל לאפות, חברים אוכלים!