חיפוש

מתכון לטופו מוקפץ עם ירקות – חגיגה טבעונית של טעמים

טופו מוקפץ עם ירקות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

היום אנחנו עם מתכון טבעוני, טעים ובריא של טופו מוקפץ עם ירקות.

איך להכין טופו מוקפץ עם ירקות – הרכיבים שצריך:

  • 14 גרם טופו יציב, דחוס וחתוך לקוביות
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף עמילן תירס
  • 2 כפות שמן צמחי
  • 1 פלפל אדום, פרוס
  • 1 כוס פרחי ברוקולי
  • 1 גזר, פרוס דק
  • 1 בצל קטן, פרוס
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 1 אינץ' ג'ינג'ר, טחון
  • 1/4 כוס מרק ירקות או מים
  • 2 כפות רוטב צדפות (או חלופה צמחונית)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מרינדה: בקערה מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום ועמילן תירס. מוסיפים קוביות טופו ומערבבים בעדינות לציפוי. תן לזה להשרות לפחות 15 דקות.
  2. מבשלים טופו: מחממים כף אחת של שמן צמחי במחבת גדולה או בווק על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים טופו ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים את הטופו ומניחים בצד.
  3. ירקות מוקפצים: באותה מחבת מוסיפים עוד כף שמן. מטגנים בצל, שום וג'ינג'ר במשך 2 דקות. מוסיפים פלפל, ברוקולי וגזר. מטגנים כ-5 דקות, או עד שהירקות רכים-פריכים.
  4. מאחדים ומתבלים: מחזירים את הטופו למחבת עם הירקות. מוסיפים ציר ירקות ורוטב צדפות. מערבבים היטב לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מגישים: מגישים חם, באופן אידיאלי עם תוספת של אורז מאודה או אטריות.

תיהנו מהטופו המוקפץ בטעמים ובריאים שלכם עם ירקות!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות