חיפוש

תענוג של קציצות טונה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

תענוג של קציצות טונה

היום אנחנו צוללים לתוך העולם המענג של קציצות טונה אפויות. גושי הזהב האלה של טוב הם לא רק חגיגה לבלוטות הטעם שלך, אלא הם מגיעים עמוסים במדהימות תזונתיות.

שורשי המתכון הזה נכנסים עמוק ללב של אוכל מנחם. קציצות הטונה היו חביבות המטבח במשך דורות, שנולדו מתוך הצורך בארוחה מהירה, טעימה ובריאה. בין אם זו ארוחת ערב בשבוע או ארוחת צהריים עצלה של יום ראשון, הקציצות הללו הטביעו את חותמן במטבחים ברחבי העולם.

רכיבים:

  • 2 קופסאות שימורים (כ-300 גרם כל אחת) של טונה, מסוננים
  • 1 כוס פירורי לחם (דגנים מלאים לתוספת הסיבים הנוספת)
  • 2 ביצים גדולות
  • 1/4 כוס בצל אדום קצוץ
  • 1/4 כוס סלרי קצוץ
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1/3 כוס מיונז
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • קליפה מגוררת מלימון 1
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 כף שמן זית להברשה

אפשרויות חלופיות:

לצוות הכשר, החליפו את המיונז בגרסה ידידותית לכשרות, וודאו שפירורי הלחם שלכם יהיו כשרים. אתה יכול גם להתנסות בפירורי לחם ללא גלוטן אם אתה ברכבת הזו.

יתרונות תזונתיים:

  • קציצות הטונה האלה הן לא רק פיצוץ טעמים, הם גם מעצמה של חומרים מזינים.
  • הטונה עמוסה בחומצות שומן אומגה 3, שהן נפלאות לבריאות הלב.
  • פירורי הלחם המלאים מוסיפים סיבים, מסייעים לעיכול, והירקות מביאים תערובת של ויטמינים ומינרלים למסיבה.

כמות: 4 מנות.

זמן הכנה: 30 דקות.

רמת קושי: קל.

טיפים לשלמות:

  • אל תתביישו עם התיבול. טונה יכולה להתמודד עם אגרוף של טעם, אז תן לה קצת פיצוץ.
  • ערבבו את החומרים שלכם בעדינות. אנחנו רוצים קציצות, לא עיסה של טונה.
  • כדי להגביר את גורם הקראנץ', שקול להוסיף חופן אגוזים מרוסקים לתערובת פירורי הלחם.
  • אם אתם מרגישים מפוארים במיוחד, הגישו את הקציצות האלו עם כף צזיקי תוצרת בית או שרירצ'ה מיונז.

הנה לכם, חברי למטבח – מתכון קל כמו שהוא טעים. עכשיו, צא, אפה כמה קציצות טונה ותן לארומת ההצלחה לעבור במטבח שלך!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות