חיפוש

פוקי בול מדהים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פוקי בול מדהים

היום אנחנו צוללים לתוך העולם של תענוגות קולינריים בהשראת פוקימון עם המתכון המיוחד שלנו לקערת סושי- פוקי בול. זהו מיזוג של טעמים שעושה כבוד לפוקי בול האייקוני, ומביא פרץ של טעם ותזונה לצלחת שלך. מושלם עבור לילות משחקים, מסיבות, או סתם סיפוק התשוקה הפנימית שלך לפוקימון.

קערת הסושי שואבת השראה מיקום הפוקימון התוסס והמגוון. זוהי דרך מהנה ויצירתית למזג מטבח יפני עם מגע של כשרון פוקימון. דמיינו לעצמכם ללכוד את המהות של הפוקימון האהוב עליכם בקערה של טעמים!

רכיבים:

  • 2 כוסות אורז סושי
  • 400 גרם דג טרי בדרגת סושי (סלמון, טונה או תערובת)
  • 1 מלפפון, מחוספס
  • 2 אבוקדו, פרוס
  • 4 דפי נורי (אצות ים)
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף שומשום שחור
  • 1 כף שומשום לבן
  • 1 כף ג'ינג'ר כבוש
  • 1 כף ווסאבי
  • 1 בצל ירוק פרוס לקישוט

אופן הכנה:

  1. מבשלים אורז סושי לפי הוראות האריזה.
  2. בזמן שהאורז מתבשל, הכינו את הירקות והדגים שלכם.
  3. פורסים דף נורי, מורחים שכבה של אורז סושי ומסדרים את הדגים והירקות בצורת כדור פוקי.
  4. מטפטפים תערובת של רוטב סויה, חומץ אורז ושמן שומשום.
  5. מפזרים זרעי שומשום שחור ולבן לקראנץ' הנוסף הזה.
  6. מקשטים בג'ינג'ר כבוש, ווסאבי ובצל ירוק פרוס.
  7. חזור על הפעולה לגבי שאר הקערות.
  8. הגישו, צלמו תמונה, ותיהנו מההרפתקה שלכם.

חלופות מתכון:

לחברים הכשרים שלנו, פשוט החליפו את פירות הים ברצועות טופו או חביתת ביצים מבושלת ומתובלת. אתם עדיין תקבלו את אגרוף החלבון הזה מבלי להתפשר על הטעם. אל תהססו להתאים אישית עם הירקות האהובים עליכם כדי להפוך אותו לשלכם באופן ייחודי.

יתרונות תזונתיים:

  • קערת הסושי של פוקי בול היא לא רק פינוק לבלוטות הטעם שלך, זה מעצמה של חומרים מזינים. 
  • עמוסה בחומצות שומן מסוג אומגה 3 מהדגים הטריים, סיבים מהירקות וויטמינים חיוניים מהאבוקדו, זוהי ארוחה מאוזנת שטובה לבריאות שלך לא פחות מהתשוקה שלך.

כמות: המתכון הזה מניב 4 קערות פוקיl, מה שהופך אותו מושלם למפגש קטן או לארוחת ערב משפחתית מענגת.

זמן הכנה: כ-45 דקות (לא כולל זמן קירור אורז).

רמת קושי: בינוני.

טיפים לשיפור:

  • השתמש באורז סושי מתובל בתערובת של חומץ אורז, סוכר ומלח לקבלת הטעם האותנטי הזה.
  • התנסו עם זני דגים שונים לחוויית טעם מגוונת.
  • תהיו יצירתיים עם העיצוב של הפוקי בול – דיוק הוא המפתח, אבל יש מקום לביטוי אמנותי.
  • מגישים עם תוספת של מרק מיסו או אדמה לטאץ' יפני נוסף.

אז, התכוננו לצאת למסע קולינרי מענג כמו לתפוס את הפוקימון האהוב עליכם!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות