מתכון לפיצה ארטישוק מטריפה
המתכון הזה הוא פצצת טעם שתעביר את בלוטות הטעם שלך לרמה חדשה לגמרי של אושר פיצה.
פיצה ארטישוק היא כמו הילד המגניב על גוש הפיצה – לא שגרתי, ייחודי, ורוצה המון המון. מקורותיו? ובכן, בוא נגיד שזה שילוב טעים של כשרון ים תיכוני הפוגש את ארץ הפלאות הגבינה של גן העדן לפיצה. דמיינו קרום פריך וזהוב בציפוי ממרח ארטישוק קרמי, מוצרלה מוצפת ופזרת עשבי תיבול. הפיצה הזו היא לא רק מנה; זו הרפתקה קולינרית!
רכיבים:
- 1 בצק פיצה (קנייה בחנות או תוצרת בית)
- 1 כוס לבבות ארטישוק קצוצים
- 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
- 1/4 כוס מיונז
- 2 שיני שום, קצוצות
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית אורגנו מיובש
- מלח ופלפל לפי הטעם
חלופות מתכון:
לחברינו הכשרים, החליפו את המאיו בחלופה נטולת חלב, ובחרו בבצק פיצה בעל תעודת כשרות. אתה מוכן ללכת בלי לוותר על גרם של טעם.
יתרונות תזונתיים:
- ארטישוק הם הגיבורים הבלתי מוזכרים כאן, עמוסים בסיבים, נוגדי חמצון וויטמינים.
- הם כמו גיבורי העל של עולם הירקות, מקדמים את העיכול ומחזקים את המערכת החיסונית שלך.
- בנוסף, הפיצה הזו היא פייסטת סידן וחלבון הודות לטוב הגבינה.
מנות וזמן: המתכון הזה משרת 4 נשמות רעבות, מושלם לארוחת ערב משפחתית נעימה או מסיבת פיצה עם חברים. מההכנה לשולחן, אתה מסתכל על 30 דקות בערך – כי למי יש זמן לחכות כשיש פיצה מעורבת?
רמת קושי: אל תפחדו, לוחמי פיצה! מתכון זה נכנס לקטגוריית "קל-פיזי". אם אתה יכול לרדד בצק ולערבב דברים בקערה, אתה כבר כמעט מאסטרו פיצה.
טיפים לשלמות פיצה:
- מרדדים אותו נכון: מרדדים את הבצק לעובי המועדף עליך. יש שאוהבים את זה דק ופריך; אחרים הולכים לחיבוק בצק. זו ממלכת הפיצה שלך – שלטו בה בדרך שלכם.
- הפיצו את האהבה: אל תחסכו בממרח הארטישוק הזה. הקרמיות היא הנשק הסודי שיהפוך כל ביס לשמימי.
- קסם עשבים: עשבי תיבול טריים, מישהו? חופן בזיליקום טרי קצוץ או פטרוזיליה מעל לפני ההגשה מוסיף פרץ של טעם ונגיעה של אלגנטיות.
- תהיו יצירתיים: מרגישים הרפתקנים? לזרוק על כמה עגבניות שרי, זיתים, או אפילו טפטוף של זיגוג בלסמי עבור טוויסט אישי.
אז הנה לך – הכרטיס שלך לגדולת פיצה ארטישוק. תתכוננו להתענג על הלא שגרתי וצלול לתוך חווית פיצה שאין כמותה!