דרגו את המתכון

מתכון לפאי פיצוחים פרווה מענג

דבר בטוח! הנה מתכון לפאי פיצוחים פרווה מענג, המושלם לכל אירוע, בין אם זה מפגש משפחתי או סתם ערב נעים. הפאי הזה לא רק טעים אלא גם עמוס בתזונה, מה שהופך אותו לפינוק נטול רגשות אשם.

פאי זה, שמקורו במזרח התיכון, משלב את עושר האגוזים והזרעים עם שמץ של מתיקות, ויוצר תערובת הרמונית של טעמים ומרקמים. זוהי מנה רב-תכליתית שניתן להגיש כקינוח, חטיף, או אפילו ארוחת בוקר לצד כוס קפה או תה.

רכיבים:

הוראות שלב אחר שלב:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. במעבד מזון מערבבים את האגוזים, הזרעים, התמרים, המשמשים, התאנים, הדבש או סירופ המייפל, הקינמון, תמצית הוניל והמלח. דופקים עד שהתערובת מתחילה להתאחד ויוצרת בצק דביק.
  3. מהדקים את התערובת בחוזקה לתחתית בצק הפאי ומפזרים אותה בצורה אחידה.
  4. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות, או עד שהקרום מזהיב.
  5. מוציאים מהתנור ונותנים לו להתקרר לחלוטין לפני שפורסים ומגישים.
  6. תיהנו מפאי הפיצוחים פרווה הטעים הזה!

חלופות מתכון לאוכלי כשרות:

כדי להפוך את העוגה הזו לכשרה, יש לוודא שכל המרכיבים מאושרים כשרות. אתה יכול גם להחליף את הדבש בסירופ אגבה באופציה טבעונית. בנוסף, בדוק את התווית של קרומי פשטידה מוכנים מראש כדי לוודא שהם עומדים בתקני הכשרות.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מתכון זה מכין פאי אחד בגודל 9 אינץ', המגיש כ-8-10 פרוסות. הוא מושלם לחלוקה עם חברים ובני משפחה או להנאה לאורך כל השבוע כחטיף בריא.

זמן הכנה: זמן ההכנה לפאי הוא כ-20 דקות, בתוספת 30 דקות נוספות לאפייה.

רמת קושי: המתכון הזה נכנס לקטגוריה הקלה. זה דורש כישורי בישול מינימליים והוא יכול להיעשות על ידי כל אחד, ללא קשר לניסיון שלו במטבח.

טיפים לשיפור:

המתכון הזה בוודאי יהפוך לאהוב במשק הבית שלכם, עם השילוב שאין לעמוד בפניו של טעמים ומרכיבים בריאים. נסה את זה ותודיע לי איך זה יוצא!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות