דרגו את המתכון

מתכון לנתח מספר 4 עסיסי במיוחד

בסדר, בואו נצלול לעולם של נתח בשר מספר 4! עכשיו, המתכון הזה הוא קלאסי, אהוב על העדינות העסיסית והטעם העשיר שלו. זו מנה שעברה בדורות, שמקורה במטבחים משפחתיים ותיקים שבהם ארוחות דשנות היו לב ליבה של כל מפגש.

נתח בשר מספר 4 הוא מאכל רב תכליתי שניתן להכין עם סוגי בשר שונים, כמו בשר בקר, כבש או עגל. הנתח נבחר בדרך כלל בגלל האיזון האידיאלי שלו בין שייש ורכות, מה שהופך אותו מושלם לצלייה. ניתן לאתר את מקורותיו של המתכון הזה באטליז המסורתיים ובמטבחים ביתיים, שבהם כל חלק של החיה נוצל ליצירת ארוחות טעימות ומשביעות.

רכיבים:

הוראות הכנה שלב אחר שלב:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה קטנה, מערבבים יחד את השום הטחון, שמן הזית, רוטב הסויה, רוטב ווסטרשייר, פפריקה, מלח ופלפל ליצירת מרינדה.
  3. מניחים את נתח הבשר מספר 4 בתבנית אפייה גדולה ויוצקים מעליו את המרינדה תוך הקפדה על ציפוי אחיד.
  4. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום ומניחים לבשר להשרות לפחות 30 דקות במקרר.
  5. לאחר הכשרה, מעבירים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש וצולים במשך 30-40 דקות, או עד שהבשר מבושל לרמת העשייה הרצויה.
  6. מסירים את נייר הכסף במהלך 10 הדקות האחרונות של הבישול כדי לאפשר לבשר להשחים מעט.
  7. לאחר הבישול, מוציאים את הבשר מהתנור ונותנים לו לנוח מספר דקות לפני שפורסים ומגישים.
  8. הגישו את נתח הבשר מספר 4 עם התוספות האהובות עליכם, כגון ירקות צלויים, פירה או סלט פריך.

חלופות כשרות:

ניתן להחליף את המלח הכשר במלח הרגיל ולהשתמש ברוטב ווסטרשייר בעל תעודת כשרות או להשמיט אותו לחלוטין. בנוסף, אתה יכול להחליף את רוטב ווסטרשייר בחומץ בלסמי לטוויסט חריף.

יתרונות תזונתיים:

מנות וזמן הכנה: מתכון זה מושלם להגשה למשפחה בת ארבע נפשות ולוקח כשעה אחת להכין ולבשל. רמת קושי: בסולם הקושי, הייתי מדרג אותו כבינוני. בעוד שהשלבים פשוטים, השגת האיזון המושלם בין הטעמים והמרקמים דורשת מעט עדינות.

טיפים להפקת המרב מנתח הבשר שלך מספר 4:

והנה לך! מתכון טעים ומזין לנתח בשר מספר 4 שבטוח יהפוך לחביב המשפחה. תהנה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות