דרגו את המתכון

מתכון לקרם חמאה לציפוי עוגה – הכי טעים שיש

ציפוי קרם חמאה הוא מרכיב עיקרי בקישוט עוגות, אהוב על המרקם הקרמי וטעמו המתוק. מקורו במאה ה-20, והתפתח מתערובות חמאה וסוכר פשוטות. כיום, זהו ציפוי רב תכליתי המשמש באינספור עיצובי עוגות, מעוגות חתונה אלגנטיות ועד יצירות יומולדת גחמניות.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. הכן את המצרכים: ודא שהחמאה שלך בטמפרטורת החדר לתערובת קלה. מנפים את אבקת הסוכר כדי להסיר גושים.
  2. חמאת שמנת: בקערת מיקסר גדולה מקציפים את החמאה הרכה במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת קרם וחלק, כ-2 דקות.
  3. מוסיפים סוכר: מוסיפים את אבקת הסוכר לחמאה בהדרגה, בערך 1 כוס בכל פעם, ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים את דפנות הקערה לפי הצורך.
  4. לשלב וניל: מוסיפים לתערובת את תמצית הוניל וקורט מלח. מערבבים עד להטמעה מלאה.
  5. התאם את העקביות: בהתאם לעקביות הרצויה, הוסיפו 2-4 כפות שמנת מתוקה או חלב לציפוי, כף אחת בכל פעם, וערבבו היטב לאחר כל הוספה עד שתגיעו למרקם הרצוי.
  6. מקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה: מגבירים את מהירות המיקסר לבינונית-גבוהה ומקציפים את הציפוי למשך 3-5 דקות נוספות עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. שלב זה חיוני להשגת אותה עקביות למריחה מושלמת.
  7. להקפיא את העוגה שלך: לאחר ששכבות העוגה שלך מתקררות לחלוטין, מורחים בנדיבות את ציפוי קרם החמאה בין השכבות ומעל החלק העליון והדפנות של העוגה. לקאפקייקס, אתה יכול לצייר את הציפוי באמצעות שקית זילוף וקצה הזילוף האהוב עליך.
  8. לקשט (אופציונלי): תהיו יצירתיים עם הקישוטים שלכם! שפריצים, פרחים אכילים או שבבי שוקולד יכולים להוסיף נופך נוסף של כישרון ליצירת המופת המחורצת שלך.

מרכיבים חלופיים לאוכלי כשרות:

לקבלת קרם חמאה ידידותי לכשרות, יש לוודא שכל המרכיבים מאושרים כשרות. החליפו חמאה במרגרינה אם שומרים על כשרות ללא חלב.

יתרונות תזונתיים:

כמות: מספיק כדי להקפיא עוגה דו-שכבתית בגודל 9 אינץ' או 24 קאפקייקס.

זמן הכנה: כ-15 דקות.

קושי: קל.

טיפים לשיפור:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות