דרגו את המתכון

סופלה נוטלה במיקרוגל: תענוג חם דביק ושוקולדי

דמיינו את זה: תענוג חם, דביק ושוקולדי שמוכן תוך דקות. זה מה שסופלה הנוטלה הזה מביא לשולחן! סופלה אולי נשמעים מכנסיים מפוארים, אבל אל תפחדו, המתכון הזה הוא סופר פשוט ודורש רק קומץ מרכיבים. זה כמו חיבוק חם לבלוטות הטעם שלך, והחלק הכי טוב? אתה יכול להקציף אותו במיקרוגל שלך! מושלם לאותם רגעים שבהם אתה צריך תיקון קינוח, פרונטו.

בעוד שסופלה מסורתיים מגיעים מהמטבחים המפוארים של המטבח הצרפתי, גרסת המיקרוגל הזו היא טוויסט מודרני לקלאסיקה. זוהי עדות לנפלאות של קינוחים מהירים וקלים שאינם חוסכים בטעם. נוטלה, כוכבת התוכנית הזו, מביאה את הטוב העשיר והאגוזי למסיבה, מה שהופך כל ביס לתענוג.

רכיבים:

הוראות שלב אחר שלב:

  1. התחל בשימון ספל או רמקין המתאימים למיקרוגל עם חמאה או ספריי בישול כדי למנוע הידבקות.
  2. בקערה קטנה, טורפים יחד את הקמח, הנוטלה, החלב והחלמון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבון עד שנוצרות גומות רכות. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות נוקשות.
  4. מקפלים בעדינות את החלבון הטרוף לתוך תערובת הנוטלה עד לאיחוד. שימו לב לא לערבב יתר על המידה!
  5. יוצקים את הבלילה לתוך הספל או הרמקין המוכנים, ממלאים אותו לא יותר משני שליש כדי לאפשר מקום לתפיחה.
  6. מחממים במיקרוגל בחום גבוה במשך 1-2 דקות, או עד שהסופלה תופח ומתייצב במרכז. זמן הבישול עשוי להשתנות בהתאם להספק של המיקרוגל שלך, אז שים לב אליו.
  7. מוציאים בזהירות את הסופלה מהמיקרוגל (הוא יהיה חם!) ונותנים לו להתקרר דקה-שתיים לפני ההגשה.
  8. אבק באבקת סוכר, מעל קצפת או פירות יער אם תרצה, ותיהנה סופלה הנוטלה החם והאוורירי שלך ישירות מהמיקרוגל!

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, אל חשש! אתה יכול בקלות להחליף את החלב בחלופה שאינה חלבית כמו חלב שקדים או חלב קוקוס. רק תוודא שהוא לא ממותק כדי לשמור על מאזן המתיקות.

יתרונות תזונתיים:

תשואה וזמן: המתכון הזה הופך מנה אחת נדיבה, מושלמת לפינוק סולו. והחלק הכי טוב? לוקח בערך 5 דקות להכין ו-2 דקות לבשל במיקרוגל. דברו על סיפוק מיידי!

רמת קושי: בסולם של קל-פייז למאסטר שף, המתכון הזה נופל היטב בקטגוריית הקל. אם אתה יכול לערבב מרכיבים יחד ולהפעיל מיקרוגל, אתה זהוב!

טיפים לשיפור:

והנה – קינוח דקדנטי שקל להכנה ולא פחות טעים לאכילה. בישול שמח!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות