חיפוש

רוגלך שוקולד נוטלה מתכון

רוגלך נוטלה מתכון
רוגלך נוטלה מתכון קל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

רוגלך נוטלה מתכון

מצרכים

1 חבילה של בצק שמרים עלים של חברת מעדנות.
ממרח שוקולד נוטלה או השחר
1ביצה להברשה
1 כוס מים
2/3 כוס סוכר

אופן הכנת רוגלך נוטלה:
1. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים.
2. מרדדים מעט ומורחים מעל אחד שוקולד נוטלה או השחר
3. מניחים מעל את הבצק השני , מרדדים מעט וחותכים למשולשים.
4. מגלגלים לסהרון ,מורחים בביצה ומכניסים לאפייה בתנור בחום של 170 מעלות ,אופים עד שמתקבל צבע חום זהב.
5. מכינים סירופ סוכר – מרתיחים כוס מים עם 2/3 כוס כ- 10 דקות ומוסיפים וניל ומורחים את הסירופ על הרוגלך מיד שמוציאים את הרוגלך מהתנור.

מתכון נוסף לרוגלך:
1 ק"ג קמח
כוס סוכר
2 כפות שמרים.
6 חלמונים
2 כפיות תמצית וניל.
אחד כוס חלב פושר(להוסיף בהדרגה שהבצק לא יהי דביק ).
1 שמנת חמוצה.
113 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
למלית :
כוס וחצי שוקולד (שוקולד ציפס ), מומס עם 100 גרם חמאה,
את ההמסה עושים על בן מארי או
אפשר להמיס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות מספיק פעמיים.
אופן הכנה:
1. לשים את כל המוצרים עד לקבלת תערובת אחידה ובצק נעים למגע ,ניתן ללוש במיקסר 10 דקות.
2. מתפיחים את הבצק 45 דקות.
3. לוקחים עיגול בגודל בינוני ומרדדים ,עד שיהיה דק. מורחים את מלית השוקולד שהמסנו מראש עם חמאה. ועושים ארבעה קיפולים.
4. אחרי הקיפולים מרדדים לרצועה ארוכה ודקה חורצים למשולשים דקים וצרים(מכל עיגול אפשר להוציא 12/16) כל משולש מגלגלים מהרחב לצר.
5.אחרי שמסיימים מורחים ביצה(להוסיף 2 כפות מים לביצה) ולתנור ל30 דקות על 200מעלות (או שזה משחים ).
6. שזה יוצא מורחים סירופ (כוס סוכר כוס מים). יוצא בערך 40 יחידות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות