חיפוש

מתכון בייגלה מצופה שוקולד: פיצוץ של טעמים מלוחים ומתוקים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון בייגלה מצופה שוקולד: פיצוץ של טעמים מלוחים ומתוקים

דבר בטוח! הנה מתכון טעים לבייגלה מכוסה בשוקולד שיגרמו לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמח!

בייגלה מכוסה בשוקולד הם שילוב מענג של טעמים מתוקים ומלוחים המהווים את החטיף או הפינוק המושלם. הפינוקים הטעימים הללו, שמקורם בארצות הברית, הפכו לפינוק פופולרי ברחבי העולם. הם קלים להפליא להכנה וניתן להתאים אותם עם תוספות שונות כדי להתאים להעדפות הטעם שלך.

רכיבים:

  • 200 גרם מהשוקולד האהוב עליך (מריר, חלב או לבן)
  • 200 גרם של בייגלה (בערך 2 כוסות)
  • תוספות אופציונליות: אגוזים מרוסקים, פזרנים, קוקוס מגורר

הוראות הכנה:

  1. התחל בהמסת השוקולד שלך. אפשר לעשות זאת באמצעות סיר כפול או במיקרוגל של השוקולד בתנועות קצרות, תוך ערבוב בין לבין עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. בזמן שהשוקולד נמס, מרפדים תבנית בנייר אפייה או נייר שעווה.
  3. לאחר שהשוקולד נמס וחלק, הגיע הזמן לטבול את הבייגלה. בעזרת מזלג או כלי טבילה, לטבול כל בייגלה לתוך השוקולד, ולוודא שהוא מצופה במלואו.
  4. מנערים בעדינות את עודפי השוקולד ומניחים את הבייגלה המצופה על תבנית האפייה המוכנה.
  5. אם אתם מוסיפים תוספות, פזרו אותן על הבייגלה המכוסה בשוקולד כשהשוקולד עדיין רטוב.
  6. חוזרים על תהליך הטבילה עד שכל הבייגלה מצופים.
  7. מניחים לשוקולד להתייצב בטמפרטורת החדר או, להתייצבות מהירה יותר, מניחים את נייר האפייה במקרר למשך כ-15-20 דקות.
  8. ברגע שהשוקולד יציב, הבייגלה מכוסה בשוקולד מוכנים ליהנות!

חלופות מתכון:

לאוכלי כשרות או לבעלי הגבלות תזונתיות, הקפידו להשתמש בשוקולד ובייגלה כשר. בנוסף, אתה יכול לחקור אפשרויות שוקולד טבעוני עבור גרסה על בסיס צמחי של מתכון זה.

יתרונות תזונתיים:

  • בייגלה מכוסה שוקולד מציעים קראנץ' משביע יחד עם מנה של נוגדי חמצון מהשוקולד, 
  • במיוחד אם אתה בוחר בשוקולד מריר. 
  • בייגלה דלים בשומן ומהווים מקור טוב לפחמימות לאנרגיה. 
  • עם זאת, חשוב ליהנות מהפינוקים הללו במידה מתונה בשל תכולת הסוכר שלהם.

כמות: מתכון זה מכין כ-20 בייגלה מכוסה בשוקולד.

זמן הכנה: ההכנה אורכת כ-15 דקות, בתוספת זמן נוסף להתייצבות השוקולד.

רמת קושי: קַל! מתכון זה ידידותי למתחילים ודורש כישורי בישול מינימליים.

טיפים לשיפור:

  • התנסו בסוגים שונים של שוקולד לשילובי טעמים ייחודיים.
  • תהיו יצירתיים עם תוספות! אגוזים מרוסקים, פזורים וקוקוס מגורר הם רק כמה אפשרויות שיש לקחת בחשבון.
  • לטוויסט מהנה, נסה להשתמש בבייגלה בטעמים כגון חרדל דבש או סוכר קינמון.
  • כדי למנוע מהשוקולד להיתפס, ודא שהבייגלה שלך יבש לחלוטין לפני טבילתם.

זהו זה! עכשיו אתה מוכן להתפנק עם הבייגלה הטעימים המכוסים בשוקולד. תהנה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות