5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

פשטידת גבינה ללא קמח: מתכון קל ומענג

הכירו את פשטידת הגבינה המענגת ללא קמח – יצירה שמימית שהיא צדדית כמו שהיא טעימה. המתכון הזה הוא פנינה, שנולדה מתוך הרצון להתפנק עם טוב שמנת בלי הטרחה של התמודדות עם קמח. פשטידה זו, שמקורה בלב החדשנות הקולינרית, משמחת את בלוטות הטעם במשך דורות.

רכיבים:

הוראות הכנה:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומשמנים תבנית פאי בגודל 23 ס"מ. בקערה גדולה מערבבים את גבינת השמנת, הקוטג', הביצים, גבינת הפרמזן, גבינת המוצרלה, הבזיליקום, העגבניות המיובשות, אבקת השום, המלח והפלפל. מערבבים עד שהכל מתאחד היטב וחלק.
  2. יוצקים את התערובת לתבנית הפאי המוכנה ומחליקים את החלק העליון בעזרת מרית. אופים בתנור שחומם מראש במשך 30-35 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב ומתייצב.
  3. לאחר האפייה, מוציאים מהתנור ונותנים לה להתקרר מעט לפני שפורסים ומגישים. תאמין לי, הניחוח לבדו יגרום לכולם למהר לשולחן.

חלופות כשרות:

לחברים הכשרים שלנו או לבעלי הגבלות תזונתיות, אל חשש! אתה יכול בקלות להחליף את גבינת הפרמזן בחלופה כשרה או לוותר עליה לגמרי. ואם אתה מחפש לשנות דברים, אתה מוזמן להתנסות עם עשבי תיבול ותבלינים שונים שיתאימו להעדפות הטעם שלך.

יתרונות תזונתיים:

כמות וזמן הכנה: מתכון זה מניב כ-8 מנות, מה שהופך אותו מושלם לארוחת ערב משפחתית או למפגש עם חברים. והחלק הכי טוב? זה לוקח בערך 45 דקות להקציף מההתחלה ועד הסוף, כך שתוכל לבלות פחות זמן במטבח ויותר זמן ליהנות מאוכל טוב עם חברה נהדרת.

רמת קושי: הייתי מדרג את המתכון הזה כבינוני. למרות שזה לא מסובך מדי, זה דורש קצת עדינות כדי לקבל את המרקם הקרמי המושלם הזה. אבל אל תפחדו, עם קצת סבלנות והרבה אהבה, תהיו מקצוענים של צ'יז פאי ללא קמח תוך זמן קצר.

טיפים לשיפור:

אז הנה לכם – מתכון שמתאים לכל אירוע. בין אם אתם מארחים מסיבת ארוחת ערב או פשוט משתוקקים לפרוסה מנחמת של טוב, פשטידת הגבינה ללא קמח הזו בטוח תרשים. אז הפשילו שרוולים, חממו את התנור הזה מראש והתכוננו להתפנק עם פרוסת שלמות גבינתית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות