3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

רביולי גבינה ברוטב שמנת הוא מאכל איטלקי קלאסי המשלב כיסי פסטה רכים במילוי גבינה עם רוטב עשיר וקרמי.

המתכון המנחם והמפנק הזה מושלם לארוחת ערב נעימה בבית או לאירוח אורחים.

הרוטב הקרמי משלים בצורה מושלמת את הטעם העדין של רביולי הגבינה, מה שהופך אותו לאהוב בקרב חובבי הפסטה.

עם כמה מרכיבים פשוטים, תוכלו ליצור מנה איכותית במסעדה שתרשים את כל מי שנמצא בשולחן.

כמה זמן להכין רביולי גבינה ברוטב שמנת:

כ-30 דקות

רכיבים:

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים רביולי גבינה ברוטב שמנת – השלבים:

1. מבשלים את רביולי הגבינה לפי הוראות האריזה עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומניחים בצד.

2. במחבת גדולה ממיסים את החמאה על אש בינונית.
3. מוסיפים את השום הטחון למחבת ומאדים כ-1 דקה, או עד שהוא ניחוח.
4. יוצקים פנימה את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה עדינה.
5. מוסיפים לרוטב השמנת בהדרגה את גבינת הפרמזן המגוררת תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק וקרמי.
6. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם.
7. מוסיפים את רביולי הגבינה המבושלים למחבת ומערבבים בעדינות לציפוי אחיד ברוטב השמנת.
8. מבשלים 2-3 דקות נוספות, נותנים לטעמים להתמזג ולרביולי להתחמם.
9. מסירים מהאש ומקשטים בפטרוזיליה טרייה קצוצה.
10. הגישו מיד את רביולי הגבינה ברוטב שמנת, ותיהנו מהארוחה המפנקת והמשביעה הזו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות