דרגו את המתכון

מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא תחתית הוא לא עוגת הגבינה הממוצעת שלך. זוהי יצירת מופת ללא תחתית, מקור אינסופי לכאורה של תענוג קרמי וחלומי. מושלם לאכול ביחד או לבד (אנחנו לא נשפוט!), עוגת הגבינה הזו בטוח תשאיר את כולם לרצות עוד.

איך מכינים עוגת גבינה אפויה ללא תחתית – המרכיבים:

זה מה שתצטרכו כדי ליצור עוגת גבינה אגדית זו:

לקרום (לא חובה):

למילוי:

חלופות:

איך מכינים עוגת גבינה אפויה ללא תחתית – השלבים:

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות צלזיוס (320 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית קפיצית עם תחתית נשלפת (בערך 23 ס"מ קוטר).
  2. אם משתמשים בקרום, מערבבים ביסקוויטים מרוסקים וחמאה מומסת בקערה. מהדקים היטב את התערובת לתחתית התבנית המוכנה. אופים 10 דקות, ואז מצננים מעט.
  3. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצים אחת בכל פעם, ואז מערבבים פנימה תמצית וניל ומלח.
  4. בקערה נפרדת, טורפים יחד שמנת חמוצה ועמילן תירס. מוסיפים בהדרגה את תערובת השמנת החמוצה לתערובת גבינת השמנת, ומערבבים רק עד לאיחוד.
  5. יוצקים את מלית עוגת הגבינה לתבנית המוכנה. אופים במשך שעה ו-15 דקות, או עד שהשוליים מתייצבים אך המרכז עדיין מתנודד מעט.
  6. מכבים את התנור ומשאירים את עוגת הגבינה בפנים כשהדלת פתוחה מעט למשך שעה. זה עוזר למנוע היווצרות סדקים.
  7. לאחר שהתקררה, מקררים את עוגת הגבינה למשך 4 שעות לפחות, או עד להתייצבות מלאה.
  8. פורסים ומגישים!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות