דרגו את המתכון

אורז לסושי זה הוא המפתח הסודי מאחורי לחמניות הסושי המעוצבות בצורה מושלמת שאתה אוהב. עם האיזון הנכון של מתיקות וטעימות, האורז הזה הוא הבסיס לכל יצירת סושי נהדרת. בנוסף, זה כל כך קל להכנה, אתה תגלגל סושי כמו מקצוענים תוך זמן קצר!

איך להכין אורז סושי טעים להפליא – המרכיבים:

מרכיבים חלופיים:

איך מכינים אורז סושי טעים להפליא – השלבים:

  1. שוטפים את אורז הסושי במים קרים עד שהמים מתבהרים.
  2. בסיר בינוני מערבבים את האורז השטוף והמים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
  3. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את הסיר במכסה הדוק. מבשלים 18-20 דקות, או עד שהאורז מבושל והמים נספגים.
  4. בזמן שהאורז מתבשל מערבבים בסיר קטן על אש בינונית את חומץ האורז, הסוכר והמלח. מערבבים עד שהסוכר והמלח נמסים, ואז מסירים מהאש.
  5. לאחר שהאורז מבושל, מעבירים אותו לקערת ערבוב גדולה ומתפיחים בעדינות עם מזלג לשחרור אדים עודפים.
  6. יוצקים בהדרגה את תערובת החומץ המתובל על האורז, מקפלים אותו בעדינות בעזרת מרית או משוט אורז תוך כדי תנועה. היזהרו לא לערבב יתר על המידה.
  7. הניחו לאורז המתובל להתקרר לטמפרטורת החדר לפני השימוש בו להכנת גלילי סושי או ניגירי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות