4.5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול
מצרכים:
- 2 תפוחי אדמה גדולים
- 2 ביצים גדולות
- צרור כוסברה ופטרוזיליה קצוצים
- תבלינים לפי הטעם:
- מעט פלפל שחור
- מעט כורכום
- קמצוץ פפריקה אדומה מתוקה
- 3 כפיות שטוחות אבקת מרק עוף פרווה
- מלח
- מרגרינה לשימון התבניות
פשטידת מנינה
מתכונים נוספים
פשטידה מרוקאית (מחמאר) מעלפת לשבת
מתכון לפשטידה חלבית הורסת שחייבים לנסות
פשטידה מעולה שתמיד מצליחה
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך, מצננים ומועכים לפירה.
- מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבניות חד פעמיות במרגרינה.
- מערבבים את הפירה עם הביצים, עשבי התיבול הקצוצים, התבלינים והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים כפות מהתערובת בתבניות, עד 3/4 מגובה התבנית ומשטחים קלות.
- אופים כ-30 דקות, או עד שהלביבות מזהיבות. מצננים ומחלצים מהתבניות.
טיפ: מומלץ להכפיל כמויות.
מתכון של מלי.