5/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול
רוגלך נוטלה מושחת
זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 15-20 דקות
מצרכים:
- חבילת בצק עלים מופשר (רצוי מרודד)
- 3-4 כפות ממרח נוטלה
- 2-3 כפות אבקת קקאו
- כף סוכר
- ביצה טרופה
רוגלך מדהימים ב 15 דקות הכנה
אופן ההכנה:
- הפשרה: הפשירו את בצק העלים לילה במקרר.
- חימום הנוטלה: חממו את הנוטלה מספר שניות במיקרוגל כדי שיהיה נוח יותר למריחה.
- הכנת הבצק: פרשו את הבצק המופשר על נייר אפייה. בעזרת רינג או צלחת, סמנו עיגול גדול על הבצק.
- מריחה: מרחו את הנוטלה המחומם על הבצק שבתוך העיגול המסומן. פזרו מעל את אבקת הקקאו והסוכר.
- חיתוך: בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה, חתכו את העיגול למשולשים.
- אפייה: חממו תנור ל-190 מעלות במצב טורבו.
- הברשה: מרחו את הבורקסים בביצה הטרופה.
- אפייה: אפו את הבורקסים עד להזהבה (כ-15-20 דקות).
בתאבון!
מתכון של הילה ליברטי.