חיפוש

עוגיות שושנים פרווה עם שוקולד – מתכון מנצח!

עוגיות שושנים פרווה עם שוקולד - מתכון מנצח!

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

עוגיות שושנים פרווה עם שוקולד: לא תאמינו כמה זה טעים!

אני חייבת לספר לכם סיפור קטן על עוגיות השושנים שלי. מהבהבה לי מחשבה בראש – מה אם היו עוגיות שושנים מלאות בשוקולד?! קיבלתם אותי, הגעתי למטבח עם התלהבות וטחנתי את המתכון, ומשם לא הסתכלתי אחורה. אז אם גם אתם מחפשים מתכון לעוגיות שאפשר לאכול בלי להרגיש אשם, הנה המתכון שיביא לכם את הכוכבים לקצת זמן מתוק!

מה צריך?

  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן (כן, אנחנו בפרווה באחוזים!)
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס קקאו (שוקולד – המלך של המתכון)
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • שוקולד מריר קצוץ (אוהבים שוקולד?!)

איך מכינים את היצירה הזו?

שלב 1: מתלהבים! קחו קערה גדולה ושפכו לתוכה את הקמח, הסוכר, השוקולד, המלח ואבקת הסודה. שימו לב! זה כמו שיחה עם חברים – חייב להיות נעים.

שלב 2: הוסיפו את השמן ואת המים. קצת כמו בישול סרטים – תערבבו טוב! זה הזמן להכניס את הידיים (ולכן נעליים תענוגות ממש לא חובה!).

שלב 3: לכו לסטודיו של השוקולד! הוסיפו את השוקולד המריר הקצוץ לתערובת. הקדישו רגע ללעוס את השוקולד שנשאר כדי להרגיש טוב עם עצמכם!

האם זה כל כך פשוט? מה לגבי האפייה?

שלב 4: קחו קצת מהתערובת וגלגלו אותה לצורת שושנה (או עוגיות העבר – מה שבא לכם). לכם זה חוזר בחזרה לעין שלכם, כי יש לכם את היצירתיות שאחראית על הכל!

שלב 5: הניחו את השושנים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות. כאן מגיע הזמן המתוק להיות ממש נלהבים!

שאלות נפוצות:

  • מה אם אני לא אוהב שוקולד? – אז אולי תחליף אותו בגנאש, כל מה שתרצו!
  • האם אפשר להוסיף תוספות? – כמובן! אגוזים, קוקוס או כל מה שיביא אתכם לפה!
  • כמה זמן שימור? – העוגיות יחזיקו מעמד כ-5 ימים (אם לא תאכלו את כולן עד אז).

בום! יש לכם עוגיות שושנים מעולות, והכי חשוב – הפרווה נשמרת! אם תרצו הופעה נוספת עם מרכיבים שונים, אני כאן בגלל האהבה למטבח. בתיאבון! 🍪

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות