חיפוש

סביצה סלמון במרינדה שתכבוש את הטעמים שלך

סביצה סלמון במרינדה שתכבוש את הטעמים שלך

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

היכן שמפגש בין ים ליבשה יוצר חוויה בלתי נשכחת

בכל פעם שאני מכין את המנה הזו, אני מתמלא בתחושת רעננות כאילו אני רק חזרתי מחוף ים קסום. הסביצה הזה לא רק מדהים בטעמיו, אלא הוא גם מפיץ ריחות שאין להם תחליף, מעורר זיכרונות מרגשים, ומוקף באווירה של חופש וטבע. להיכנס למטבח וליצור סביצה סלמון זה כמו לצלול לרגע לתוך הים – השילוב של דג טרי, מיץ ליים ועשבי תיבול מרעננים יוצרים חוויה קולינרית שאין שניה לה. אתם מוכנים? זה הזמן להכין את הסביצה הכי טעים שיש!

זמן הכנת המתכון: 30 דקות
רמת קושי: קל
כמות מנות: 4-6 מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות – זה כל מה שקשור במתכון הזה.
  • רמת קושי: קל – כן! אתם יכולים לעשות את זה!
  • כמות מנות: 4-6 מנות – תכינו יותר ותיהנו מהתגובות!

הרכיבים הדרושים

כאן מגיע השלב שהיה לי כל כך כיף לאסוף את המרכיבים. שימוש בדג טרי מאוד חשוב למנה הזו, ואם הצלחתם למצוא דג סלמון טרי, הגעתם למקום הנכון. כל רכיב הופך את המתכון למעלף ומיוחד. אז, להתחיל אסיף:

  • 400 גרם סלמון טרי (הכי טוב שתהיה לכם גישה לדג טרי כמובן)
  • 1/2 כוס מיץ ליים (או מיץ לימון אם זה מה שיש במקרר)
  • 1/2 כוס אורגנו קצוץ (נחמד, אבל אפשר לוותר אם אתם לא מחובבי האורגנו)
  • 1/4 כוס בצל לסוף (חתוך דק, וואו – הריח!)
  • 1/4 כוס פפריקה מתוקה (כי למה לא? זה משגע)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם (לא תאמינו איך השילוב הזה הוא אגדי!)
  • 1/2 כוס עגבניות שרי (וכמובן חתוכות לרבעים, כי החיסול שלהן לא רגיש!)
  • 1/4 כוס אפו חציל קלוי (תוספת ממריצה במיוחד)

אפשר לשדרג את המתכון עם את עגבניות ירוקות, מציין של תמונה, כתוספת מיוחדת. אם אתם טבעוניים, אפשר גם להשתמש בטופו במקום סלמון. עוררו זכרונות מכל מיני גרסאות!

שלבי ההכנה

הגיע הזמן להיכנס למעגל התוכן ולטפח את היצירתיות שלכם. זה כמו להרגיש על במאי קולנוע, רק עם טעמים וריחות! כנסו לתוך השלבים הבאים בכדי ליצור את הסביצה שלכם:

  1. נחייב את סלמון במים קרים ונייבש אותו בעזרת מגבת יש לחתוך אותו לקוביות קטנות.
  2. נניח את קוביות הסלמון בקערה גדולה.
  3. נשפוך את מיץ הליים על הסלמון ונערבב בעדינות.
  4. נוסיף את האורגנו והתבלינים: בצל, פפריקה, מלח ופלפל שחור.
  5. נוסיף את העגבניות החתוכות ואת החציל הקלוי, נערבב שוב ובעדינות.
  6. נניח את הסביצה במקרר למשך 15-20 דקות, או עד שזמן השמירה חודר וטועם وہاں!
  7. בזמן ההמתנה, תוכלו להכין סלט ירקות מרענן על מנת להשלים את המנה שלכם.
  8. לאחר 20 דקות, הוציאו את הסביצה מהמקרר והגישו לכל אחד את הכוסות כפי שמועדף.

השלבים כל כך קלילים וממש מקרבים אתכם לשולחן הארוחה. אתם שואלים כיצד תוסיפו אופי לארוחה שלכם? אפשר להשתמש באגאבה או דבש לסוגי מתוקים מתוקים. המנה פשוט נמסה בפה!

שדרוגים ותוספות אפשריים

הנה המקום לספר על האפשרויות הבלתי נגמרות. הוספת גזר קלוי ישדרג את המראה וגם את הטעם. לפעמים אני גם שם קצת רוטב טסזיקי או אפילו חומוס טחינה ליותר טעמים. מהנסיון שלי, שילוב עם כמה טיפות של שמן זית טוב מוסיפים הרבה!

שאלות ותשובות

האם אפשר להכין סביצה ללא דג סלמון?
בוודאי! ניתן להכין סביצה עם סוגים אחרים של דגים כמו טונה. אם אתם רוצים גרסה צמחונית, טופו או ירקות ייחודיים יעשו את העבודה.

האם אפשר להקפיא את הסביצה?
מומלץ לא להקפיא את הסביצה, כיוון שהיא מתבססת על דג רך ואינו עמיד בטמפרטורות קפואות.

כמה זמן ניתן לשמור את הסביצה במקרר לאחר הכנה?
לאחר הכנה, אפשר לשמור את הסביצה במקרר עד יומיים. הכי טוב לאכול אותה בגבול הרחב של 24 שעות.

מהן האפשרויות להגשה עם סביצה?
סביצה משתלב נפלא עם טורטיות או גריסיני לצד סלטים ירוקים. השילוב יוצר את המושלם!

האם יש לי סיכוי להגיע לרמת הסטייק של מסעדה אם את הכנה?
תשובה: בהחלט! עם רמות המרכיבים וטיפול מדוייק, אתם תגיעו לרמות של הרפיה ואיכות פלאים!

מדוע מיץ הליים כל כך חשוב?
מיץ הליים הוא זה שנותן את החומציות הנדרשת במנה, הוא משדרג את הדג ונותן לו את האופי המיוחד.

האם ילדים יכולים לאכול סביצה?
כמובן! אך יש לוודא שהדג משביע רצון ובודקים את האלקטרוליטים. אני ממליץ להחליף לחומרים חמודים יותר.

האם ישנם מרכיבים בבישול שאתן אוהבות להוסיף?
אני אוהבת להוסיף אגוזי מלך קצוצים לשדרוג חשק העדינות.

האם הסביצה עשויה להיות בריאה?
בהחלט! עם דגים, ירקות ופירות, הסביצה שלכם היא בריאה ומעוררת בכם את העונג מהבריאות!

איך תדעו אם הסלמון טרי?
סלמון טרי ייראה רענן, עם צבע יפה וברק. הוא לא אמור להיות דבק או בעל ריח חזק מדי.

וכמובן, תזכרו לשתף את המתכון הזה חברים, כי מה יותר כיף מאשר לחלוק את האהבה האוכל עם אנשים אהובים?

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות