דרגו את המתכון

דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול: המתכון הפשוט שיגרום לכולם לחשוב שאתם שפים

רוצים מתכון מנצח לסלמון עסיסי וטעים להפליא? במינימום מאמץ ובמקסימום טעם רענן ועשיר בתבלינים, תכינו מנה שעושה רושם כאילו ביליתם שעות במטבח. השילוב של עשבי התיבול, השום והלימון נותן לסלמון טעמים מרעננים ומרקם מושלם שמתפורר בנגיעה אחת עם המזלג. המנה הזאת מהירה, קלה להכנה ומושלמת לאירוח או לארוחה משפחתית מפנקת וקלילה.

מידע בסיסי

מצרכים

הוראות הכנה

  1. חממו את התנור מראש. הגדירו חום ל-200 מעלות, מצב טורבו.
  2. הכינו תערובת עשבי תיבול. בקערית קטנה ערבבו היטב את השום הכתוש, הדבש (או הסילאן), מיץ וקליפת הלימון, שמן הזית, מלח, ופלפל שחור.
  3. מקמו את הסלמון בתבנית אפייה. מומלץ לשים נייר אפייה בתבנית כדי שלא יידבק, כך הכל יהיה קל ובניקיון מינימלי לאחר מכן!
  4. מרחו בנדיבות. מרחו בנדיבות את תערובת התיבול על גבי כל פילה סלמון, ודאו שהתערובת מכסה היטב את כל החלק העליון של הדג.
  5. פזרו את העשבים לקישוט. פזרו את השמיר, הפטרוזיליה ועלי הטימין הטריים מלמעלה בצורה אחידה.
  6. היכנסו לתנור לכ-15 דקות. רק עד שהסלמון זהוב ועסיסי. אל דאגה, קל מאוד לבדוק שהסלמון מוכן: צבעו ישתנה לוורדרד יותר בפנים, ובעזרת מזלג תוכלו להבחין שכשהוא מוכן, הבשר מתפורר בקלות.
  7. מוציאים וזה הזמן להתרגש! תוך רגע כל הבית יתמלא בארומה מדהימה ותוכלו כבר להגיש את מנת השף שלכם.

טיפים להצלחה בטוחה

למה תאהבו את המתכון הזה?

וריאציות ושדרוגים

איך להגיש?

מחפשים לארוחה מנצחת שקל להכין ורושם מובטח? נסו את דג הסלמון בתנור עם עשבי התיבול הזו, ואל תשכחו לחזור לכאן כדי לספר איך יצא לכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות