דרגו את המתכון
1 גבינת שמנת
1 גבינה 9%
100 גרם שוקולד לבן
רבע כוס חלב
2 כפיות ג'לטין
45 עוגיות לוטוס
צנצנת ממרח לוטוס
4 כפות אינסטנס פודינג וניל
500 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
אופן ההכנה
1.טוחנים את העוגיות ומוסיפים חמאה מומסת .מהדקים בתבנית משולשים סיליקון. מכניסים למקפיא..
2. מרתיחים את החלב מוסיפים קוביות שוקולד לבן עד להמסה מלאה..
3. שמים את הגלטין ב4 כפות מים קרים או חלב..
4. בנתיים מקציפים שמנת עם אינסטנס וניל עד לקצף יציב .מוסיפים את הגבינת שמנת והגבינה . מחממים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומוסיפים לחלב והשוקולד לבן שהמסנו מקודם. מאחדים בלילות ממלאים את התבניות ומכניסים למקפיא לשעה.
5. מחממים את הממרח לוטוס ושופכים לכל משולש. מכניסים למקפיא לעוד שעתיים ומגישים. שומרים בקרור.