דרגו את המתכון

עוגת שוקולד ללא קמח וללא סוכר – פינוק שוקולדי שלא תאמינו שהוא בריא!

מרגישים צורך במשהו מתוק, אבל לא מוכנים להתפשר על הבריאות?

הכירו את העוגה שתשנה את כל מה שחשבתם על קינוחים בריאים – עוגת שוקולד נימוחה, עשירה ונמסה בפה, בלי טיפת סוכר או גרם אחד של קמח! זו בדיוק העוגה שאתם מכינים כשרוצים להרשים, להתפנק – אבל גם להרגיש טוב עם עצמכם אחרי כל ביס. והתוצאה? חוויית שוקולד מפנקת בטירוף, שמרגישה כמו פלא – רק 10 דקות הכנה!

מידע בסיסי

מצרכים

הוראות הכנה

  1. חממו תנור ל-175 מעלות והכינו תבנית אפייה בקוטר 20 ס"מ עם נייר אפייה בתחתית. משמנים קלות את הדפנות.
  2. המיסו את החמאה והשוקולד יחד – באמבט מים חמים (בן מארי) או במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות, תוך ערבוב עד שהתערובת אחידה ומבריקה.
  3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים עם הממתיק כ-2 דקות עד שהתערובת קצת מתבהרת ותופחת. שלב זה מוסיף אווריריות לעוגה.
  4. הוסיפו לתערובת הביצים את תמצית הווניל והמלח. לאחר מכן, שפכו באיטיות את תערובת השוקולד החמה (אך לא רותחת) תוך כדי ערבוב עדין.
  5. הכניסו את הקקאו המנופה וערבבו רק עד שזה נטמע בתערובת – לא יותר מדי, כדי לא לאבד מהמרקם האוורירי.
  6. שפכו לתבנית ואפו 25 דקות, או עד שקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים – אל תאפו יותר מדי! העוגה ממשיכה להתייצב כשהיא מתקררת.
  7. תנו לעוגה להצטנן לגמרי לפני שפורסים. היא תהיה רכה ונימוחה במרקם פאדג’י אמיתי.

למה תאהבו את המתכון הזה?

טיפים להצלחה בטוחה

וריאציות ושדרוגים

איך להגיש?

שאלות נפוצות

אז מה עכשיו?

נסו אותה פעם אחת – ותבינו למה זו אחת העוגות המדוברות ביותר שיש. אם אהבתם? שתפו עם חברים שמתים על שוקולד אבל נזהרים מגלוטן וסוכר – מגיע גם להם לדעת על המתכון הזה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות