דרגו את המתכון
חצילים מטוגנים בציפוי וכוסברה
המצרכים
2 חצילים (לא בלאדי)
200 גרם קמח
½ כפית כמון
½ כפית כורכום
½ כפית מרק עוף (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות עלי כוסברה טריים קצוצים
כוס מים קרים (כוס חד פעמית)
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את הקמח התבלינים והמים עד ליצירת בלילה אחידה. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומניחים את הבלילה במקרר למשך חצי שעה לפחות. ביינתים חותכים את החציל לפרוסות ברוחב 1-1.5 סנטימטר. שוטפים מתחת למים זורמים ומייבשים היטב עם נייר סופג.
לחמם שמן במחבת עמוקה. לערבב שוב היטב את הבלילה ולטבול כל פרוסת חציל בבלילה ולהכניס לשמן. לטגן משני הצדדים עד להזהבה, להוציא להניח על נייר סופג.
להגיש. בתיאבון.