חיפוש

מתכון מושלם לצ'בורקי במילוי בשר

ציבורקי במילוי בשר מתכון
ציבורקי במילוי בשר מתכון מושלם וקל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון לצ'בורקי במילוי בשר
המצרכים לבצק ל35 יחידות:
קילו קמח
2.5כוסות סודה
2.5 כפות שמן
ביצה
¼ כפית מלח

למילוי הבשר:
2 בצלים טחונים
½ קילו בשר טחון
2 שיני שום
1/4 כוס פטרוזילה וכוסברה קצוצים דק
½ כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן

אופן ההכנה
מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק. לשים עד לקבלת בצק אחיד. מכסים במגבת ומניחים להתפחה למשך שעה.
בקערה מערבבים ביחד את כל חומרי מילוי הבשר לתערובת אחידה. מרדדים את הבצק לעובי של כ 1 סנטימטר וקורצים כ35 עיגולים. ממלאים כל עיגול בכפית גדושה ממלית הבשר, מקפלים ל2 ומהדקים היטב.
מטגנים בשמן חם ועמוק משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב. מגישים חם.
בתיאבון.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות