מצרכים להכנת קציצות עוף מושלמות:
קרדיט מתכון: שני אברהם
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף טחון
חבילת כוסברה קצוצה דק ללא גבעולים
4 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
4 שיני שום
1 חבילה גדולה רסק עגבניות
חצי כפית סודה לשתייה
4 כפות שמן קנולה לטיגון
1 תפוח אדמה מגורד
2 בצלים
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
2 כפיות מלח
כורכום
פלפל
כמון
סרטון עם מתכון נוסף לקציצות עוף ברוטב עגבניות:
אופן ההכנה
1. מתחילים בהכנת העיסה של הקציצות: בקערה שמים את הבשר הטחון,ביצים,כוסברה,פרורי לחם,תפוח אדמה, 1 בצל מגורד וסחוט,סודה לשתיה,2 שיני שום כתושות,רבע כפית פלפל שחור,כפית מלח וחצי כפית כמון, מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ,מכסים ומעבירים למקרר.
2. מתחילים בהכנת הרוטב: מתחילים בטיגון הבצל עד להשחמה,מוסיפים 2 שיני שום כתושות ואת קוביות העגבניות ומטגנים 3-4 דקות עד שחלק מהנוזלים מתאדים,מוסיפים כפית מלח ורסק עגבניות,חצי כפית כורכום ורבע כפית פלפל שחור,מוסיפים את הקציצות וממלאים את הסיר במים רותחים עד לגובה הקציצות ומבשלים במשך חצי שעה ומגישים.