דרגו את המתכון
מצרכים להכנת פריטטה של תפוחי אדמה וגבינות:
קרדיט מתכון: דורית אלישע
4 תפו"א
2 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
4 ביצים
100 גר' גבינה בולגרית
פלפל
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
מלח
סרטון עם מתכון נוסף לפריטטה תרד ופטריות:
אופן ההכנה:
1. מכניסים את תפוח האדמה למיקרו למשך 10 דקות, מקלפים מקררים וחותכים לקוביות.
2. מחממים 2 כפות שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד למצב של שקיפות ואז מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה למחבת ומתבלים במלח ופלפל.
3. בקערה טורפים את הביצים,מוסיפים, פטרוזיליה,גבינה בולגרית וגבינה צהובה,מערבבים היטב ומוסיפים למחבת,מכסים את המחבת ומטגנים במשך 10 דקות
4. להעביר לצלחת אחרי 10 דקות ואז להחזיר למחבת הפוך(הצד השני) ולהמשיך לטגן עוד 10 דקות מכוסה.