דרגו את המתכון
אין כמו סחלב חם בחורף הקר,תומר תומס משתף אותנו במתכון האישי שלו לסחלב.
מצרכים:
3 כוסות חלב או נוזל קוקוס
2 כפות סוכר
2 כפות מלאות של קורנפלור עם חצי כוס מי ברז (לערבב היטב שלא יהיו גושים)
קינמון
קוקוס
אגוזי פקאן או בוטנים ללא מלח קצוצים גס
כפית מי ורדים או חצי שקית סוכר וניל
אופן הכנה:
1. בסיר קטן שמים את החלב,סוכר,מערבבים ומביאים לרתיחה.
2. לאחר שהחלב רתח,מוסיפים את המי ורדים,מערבבים ומעבירים לאש נמוכה ותוך כדי ערבוב, מוסיפים את הקורנפלור המעורבב במים ללא גושים בהדרגה.
3. מבשלים במשך דקה בערך עד שהסחלב מסמיך מעט.
4. מכבים את האש ומעבירים לכוסות הגשה ומפזרים מעל את הפקאן או הבוטנים,קוקוס וקינמון ומגישים.
סרטון בו תומר תומס מסביר את כל שלבי הכנת הסחלב חם:
תגובה אחת
תודה