נוטלה הולך עם כל דבר ונותן לו מתיקות שקשה לעמוד בפניה,
תומר תומס החליט לשדך לנוטלה את הכנאפה,התוצאה לפניכם.
מצרכים:
שערות קדאיף קצוצות
50 דרם חמאה מומסת
שוקולד נוטלה
מעט קוקוס מסוכר
חלב וניל
אופן הכנה:
1. מערבבים את השערות קדאיף עם החמאה המומסת.
2. משמנים את המחבת עם חמאה קרה גם בדפנות.
3. מסדרים שכבה דקה של השערות קדאיף בתחתית המחבת.
4. מחממים מעט את השוקולד נוטלה במיקרו ושופכים מעל השכבת קדאיף שיצרנו,שופכים רק במרכז לא בצדדים.
5. שופכים את הקוקוס מסוכר מעל שכבת הנוטלה.
6. מכסים עם יתרת השערות הקדאיף ומעבירים לאש נמוכה עד אשר הקצוות מתחילים להשחים.
7. לאחר השחמת הצדדים,הופכים את הקדאיף,מומלץ להעביר למחבת אחרת משומנת וממשיכים על אש נמוכה עד אשר גם הצד השני השחים..
8. מפזרים מעל חלב וניל מתוק,אם אין בבית פשוט להוסיף תמצית וניל וסוכר או סוכר וניל לחלב ולהמשיך לבשל עד אשר כל החלב נספג
9.לאחר שהחלב נספג מעבירים לצלחת,מפזרים מעל קוקוס מסוכר וקשיו קצוץ או כל תוספת שאתם אוהבים וניתן להגיש בשילוב גלידה
סרטון שמראה את כל השלבים להכנת הכנאפה נוטלה: