אורה ארגוב משתפת אותנו במתכון שלה לצלי בקר מושלם
מצרכים:
1 קילוגרם בשר מספר 8 (שריר הזרוע)
5 כפות שמן
4 בצלים גדולים
1 כף כורכוום
1 שקית רוטב צלי מוכן
1 קורט פפריקה
2 כוסות ציר בשר מסונן או מים
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה:
1.מבשלים את הבשר בסיר לחץ למשך שעה ביחד עם ,מלח,כורכום ובצל אחד מחולק (יש אפשרות לבשל בסיר רגיל למשך יותר זמן) כאשר הבשר מוכן לסנן מנוזלים ולשמור את הנוזלים.
2. בסיר שמים 4 בצלים קצוצים עם 5 כפות שמן עד שהבצל שקוף,חותכים את הבשר לפרוסות ושמים מעל הבצל השקוף ואז אז לשים 2 כוסות של מים מהנוזל שבו בישלנו את הבשרלהוסיף תבלינים(פלפל שחור גרוס,מלח,כורכום ומעט פפריקה) ולבשל על אש קטנה למשך שעה.
3. לוקחים רוטב צלי של חברת אוסם מערבבים עם חצי כוס מים ושופכים מעל הבשר בסיר,ממשיכים לבשל ל-5 דקות נוספות והבשר מוכן להגשה.