רונית פרץ משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוזים קוקוס ופודינג וניל עסיסית במיוחד
מצרכים:
4 ביצים
חצי כוס קוקוס
חבילת פודינג ווניל
כוס מיץ תפוזים סחוט
כוס וחצי קמח תופח
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
לסירופ הסוכר:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
כפית דבש
2 תבניות אינגליש קייק
אופן הכנה:
1. מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוהה במיקסר.
2. מנמיכים מהירות במיקסר ומוסיפים את כל שאר המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות או עד אשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
4. בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ, מחממים את הסוכר והמים עד שמתחיל להסמיך ,מסירים מהאש ומוסיפים את הדבש ומערבבים ואז שמים בצד.
5. כאשר העוגה מוכנה מפזרים מעל את סירופ הסוכר (הסירופ צריך להיות פושר והעוגה חמה)
כל המידות של כוסות מתייחסות לכוס חד פעמית חמה.