חיפוש

לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק מושלמות

לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק
אין כמו לביבות חמות שיוצאות מהמחבת והבל הירוק מוסיף טעם מושלם. תודה לציפי ששון על המתכון.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אין כמו לביבות חמות שיוצאות מהמחבת והבל הירוק מוסיף טעם מושלם. תודה לציפי ששון על המתכון.

מצרכים להכנת לביבות תפוחי אדמה עם בצל ירוק:

  • 5 תפוחי אדמה שטופים ומקולפים
  • 2 ביצים
  • 1 בצל מקולף ושטוף
  • 2 כפות פירורי לחם
  • מעט תבלין צ’ילי חריף (לפי הטעם)
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מגרדים את תפוח האדמה והבצל על פומפיה בחלק הגס לתוך קערה ואז שמים במסננת להפטר מכל הנוזלים.
  2. שמים בקערה את כל חומרי המתכון ביחד עם הבצל והתפוח אדמה שגירדנו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.
  3. מחממים שמן במחבת, ובעזרת כף מזיגה לוקחים מהתערובת של הלביבות ויוצקים במחבת ומשטחים כל לביבה ומטגנים 2 דקות מכל צד עד לקבלת השחמה יפה.
  4. לאחר ההשחמה, מוציאים את הלביבות לנייר סופג וניתן להגיש עם שמנת חמוצה מעל הלביבות ובצל ירוק.

סרטון עם מתכון נוסף ללביבות תפוחי אדמה:

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות