דרגו את המתכון

נעמי שושן משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה חלומית

מצרכים להכנת עוגת גבינה חלומית:

תבנית עגולה בקוטר 26

אופן הכנה:

  1. בקערה מקציפים כוס סוכר עם 6 חלבונים בטמפרטורת החדר(יש להמנע מהקצפת יתר של החלבונים,לא להגיע למצב של קצפת קשה מדיי,זה יוצר סדקים בעוגה).
  2. בקערה שניה שמים גרידת לימון,סוכר וניל,פודינג וניל,קורנפלור,קמח תופח,חצי כוס סוכר,שמנת חמוצה,גבינה לבנה,6 חלמונים לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מקפלים בעדינות את תערובת החלמונים אל תערובת החלבונים, ויש להזהר לא לשבור את הקצף.
  4. נחמם תנור ל-200 מעלות ,נעטוף בנייר אפיה את התבנית,נשפוך לתוכה בעדינות את הבלילה שהכנו ונאפה למשך 10 דקות,לאחר מכן נוריד את החום בתנור ל-170 ונאפה למשך שעה נוספת,לאחר מכן נשאיר את העוגה בתנור למשך שעה נוספת כאשר התנור מכובה להתקררות(אסור לפתוח את התנור מרגע שהכנסנו את העוגה לתנור,גם לא במשך השעה שהעוגה מתקררת בתנור במשך שעה),בסיום האפיה שמים מגבת בדלת התנור להתקררות הדרגתית.

סרטון עם מתכון נוסף לעוגת גבינה:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות