דרגו את המתכון

שרי נוי משתפת אותנו במתכון שלה שלה לשעועית ירוקה מוקפצת.

מצרכים להכנת שעועית ירוקה מוקפצת:

אופן הכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר עם כף מלח.
  2. מכניסים את השעועית הירוקה ומבשלים למשך 3 דקות בלבד ואז מעבירים את השעועית למים קרים לעצור את הבישול ולשמירה על הצבע הירוק בהיר ואז מסננים.
  3. מחממים ווק או מחבת עמוקה במיוחד ומטגנים בה את השום עם שמן זית ומוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים למשך כמה שניות.
  4. מוסיפים לשעועית במחבת את הסילאן,סויה,שמן שומשום,פלפל שחור,מקפיצים מעט,מפזרים שומשום מלמעלה ומגישים.

סרטון עם מתכון נוסף לשעועית ירוקה מוקפצת עם שומשום:

מתכונים נוספים:

שעועית ירוקה עם שום ושמן זית
שעועית ירוקה ניקי

שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ושום:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות