אבוקדו במילוי טונה פיקנטית
מצרכים:
3 אבוקדו חצויים לחצי ללא הגרעין
מיץ מליים אחד
2/3 כוס מיונז
2 כפות רוטב צילי חריף (סרירצ'ה)
1 כף חומץ אורז
2 כפיות רוטב סויה
3 קופסאות טונה מסוננות (160 גרם)
2 בצל ירוק קצוץ דק
1 כף של שומשום לבן ושחור
אופן הכנה:
1. סוחטים מיץ מליים על חצאי האבוקדו.
2. יוצרים במרכז חצאי האבוקדו שקע באמצעות כף כפי שהודגם בסרטון, ואת החלק שהסרנו מהאבוקדו,קוצצים ושומרים בצד.
3. בקערה מערבבים את המיונז,רוטב צילי חריף,חומץ אורז ורוטב סויה.
4. אל התערובת בקערה מוסיפים את הטונה המסוננת,בצל ירוק והאבקדו הקצוץ ששמנו בצד ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. ממלאים את חצאי האבוקדו בתערובת המילוי שהכנו, מפזרים מעל תערובת של שומשום לבן ושחור ומקשטים ברוטב צילי חריף.
נשמח אם תשתפו איך יצא לכם המתכון.
קרדיט מתכון: DELISH
קרדיט תמונה: BRAD HOLLAND