דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון עוגת שוקולד ואגוזים.
- מרכיבים:
- 2 ביצים
- חצי כוס שמן
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס חלב / מיץ תפוזים לפרווה
- 2 כפות ממרח נוטלה
- 1 כוס חד"פ לשתייה חמה קמח תופח
- חופן אגוזי מלך שבורים/פקאנים מסוכרים/שוקולד צ'יפס
- אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 180 מעלות.
- בקערה גדולה טורפים ומערבבים יחד את הביצים, סוכר, שמן, חלב וקמח.
- להוציא 4 כפות מהתערובת לקערה קטנה.
- להוסיף לקערה הגדולה את הנוטלה ולערבב היטב
- לשמן תבנית אינגליש קייק ולמזוג את תערובת הקערה הגדולה (בצבע חום).
- לפזר למעלה אגוזי מלך ומעל למזוג את התערובת מהקערה הקטנה (בצבע לבן).
- זה בסדר אם לא מכסה הכל.
- לאפות 35-40 דק' או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
- לצנן מעט לפני ההגשה.
- לשדרוג ניתן למזוג רוטב שוקולד מעל העוגה.
סירטון שמדגים את הכנת המתכון: