דרגו את המתכון
סיון מלול משתפת אותנו במתכון שלה לרול שמרים מושלם.
- קילו קמח מנופה חובה .
- 3/4 כוס סוכר .
- 3/4 כוס שמן .
- 2 כפות אינסטנד פודינג וניל.
- רבע כפית מלח.
- ביצה .
- 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים .
- 2 וחצי מים פושרים .
אופן הכנה:
- לעבד את הבצק טוב טוב להתפיח לשעה וחצי לאחר מכן ליצור צורת רול בורג ניקח 2 כדורים, נגלגל ל-2 נחשים ונלפף אחד בשני נסגור לצורת חישוק ונניח על נייר אפייה. נבריש עם ביצה.מהולה ב 2 כפות מים וכן הלאה עם השאר.
- נתפיח את הצורות לעוד חצי שעה ונאפה להזהבה יפה על 180 מעלות..
- נכין את הדבש על הגז מ 2 כוסות סוכר,כוס מים ופרוסת לימון 1, נביא לרתיחה ולאחר שנוצרים בועות והסוכר הפך נוזלי נמשיך את הבישול של הרוטב לעוד חצי שעה . .
- למרוח על כל לחמניה בנפרד אחריי שהן יוצאות חמות מהתנור כמובן לאחר שהסירופ התקרר.