דרגו את המתכון
מתכון מושלם של אורז אדום עם עוף של נועם זגדון.
- 6 חלקי עוף כרעיים שוקיים…
- 2 כפות רסק
- 1-2 כוסות גרגרי חומוס מושרה
- 2 בצלים קצוצים – לטיגון
- 3 כוסות אורז
- פלפל שחור
- מלח
- שמן
- מים
אופן ההכנה
- לטגן בצל קצוץ עם שמן .
- להוסיף את העוף לטגן משני צדדים .
- להוסיף 2 כפות רסק.
- להשחים עם מעט מים כ-5 דקות .
- להוסיף מים עד לכיסוי העוף ולבשל כחצי שעה .
- להוציא את העוף עם מעט מהרוטב לסיר קטן להוסיף לו:
- פלפל שחור,מרק עוף ,מלח .
- לבשל כחצי שעה נוספת .
- לרוטב שנשאר להוסיף 3 כוסות אורז ולבשל כמו אורז לבן רגיל .
- לטגן במחבת:
- 3 בצלים קצוצים דק עם שמן עד לקבלת גוון שחום ולשפוך מעל האורז המוכן .