דרגו את המתכון
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לפיתות מושלמות במחבת.
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
2 כפות מלח
כפית סוכר
בערך שלוש כוסות מים (כוס חד פעמי לשתיה חמה)
אופן הכנה:
ללוש הכל להתפיח בערך 40 דקות לאחר מכן להוריד למשטח עבודה להוציא אוויר לרדד לנקניק לחתוך לחתיכות.
בערך 15 פיתות ליצור כדור מכל חתיכה.
ואז כל כדור לרדד לעובי של ס"מ אחד לחמם מחבת להניח פיתה אחת וכל פעם להפוך וברגע שהפיתה מתנפחת להוציא לתוך מגבת.
בתיאבון