חיפוש

בייגלה (פרעצל) מתכון של תומר תומס

בייגלה פרעצל תומר תומס
תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לבייגלה (פרעצל)

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

תומר תומס משתף אותנו במתכון שלו לבייגלה (פרעצל)

מצרכים:

חצי ק"ג קמח (4 כוסות חד פעמי לשתיה חמה)
כף שמרים יבשים
כף סוכר
חצי כף מלח
כוס וחצי מים פושרים (כוס חד פעמי לשתיה חמה)

לתפיחת הבייגל:
ליטר וחצי מים
3 כפות סילאן (או סוכר חום)
כף סודה לשתיה

לציפוי הבייגלה:
שומשום/מלח/זעתר
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:

בייגלה ירושלמי בטעם מושלם וממכר
פרעצל – מתכון בייגלה של פעם
בייגלה ירושלמי מתכון מנצח

סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הבייגלה (פרעצל):

 

 

 

אופן הכנה:
1. שמים בקערת המיקסר את הקמח,שמרים,מלח,סוכר ומים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2. מוציאים את הבצק המוכן מכסים ומתפיחים למשך 15-20 דקות.
3. בזמן שהבצק תופח שמים בסיר ליטר וחצי מים וסילאן ומביאים לרתיחה.
4. לאחר תפיחה מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים.
5. מרדדים כל חתיכה לנקניק כפי שמוצג בסרטון ויוצרים צורת בייגל (הכל מוצג בסרטון).
6. לאחר שהמים רתחו מוסיפים את הסודה לשתיה ומתפיחים את הבייגלה שהכנו למשך 1-2 דקות (מוצג בסרטון) ואז מעבירים בעדינות לתבנית עם נייר אפיה.
7. מחממים תנור ל-220 מעלות מצב טורבו.
8. מצפים את הבייגלה בשומשום/זעתר/ מלח (לפי העדפה שלכם) ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ואופים עד להזהבה של הבייגלה (12-15 דקות) ומגישים.

 

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות