דרגו את המתכון
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה לתבשיל פרגיות ואורז בסיר אחד
מצרכים:
בצל אחד גדול
שקית אפונה וגזר של סנפורסט
שלוש כוסות אורז
קילו פרגיות חתוך לקוביות
תבלינים:
כף מרק עוף
כף שטוחה של כורכום
כף שטוחה מלח
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
לחתוך את הבצל לרצועת
לקחת סיר עמוק לשים שלוש כפות שמן
לטגן את הבצל
לאחר טיגון של הבצל
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים בערך 5 דקות
לאחר מכן מוסיפים את האורז,אפונה,גזר ואת התבלינים מערבבים טוב טוב מטגנים הכל ביחד עוד 3-4 דקות
לאחר מכן לקחת קומקום רותח לשפוך לתוך הסיר עד שהמים מכסים את האורז והפרגיות לערבב להביא לרתיחה לסגור את הסיר להנמיך את האש לבשל במשך 20 דקות או עד שהמים נספגים באורז
בהצלחה ובתאבון