דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת גבינה פירורים מדהימה.
- לפירורים
- שרוול ביסקוויטים (בהיר או כהה לטעמכם) 250 גר'
- 100 גר' חמאה
- למלית
- 2 גביעי שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל כל אחד)
- חצי כוס סוכר
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גר)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גר')
- גביע שמנת חמוצה (200 גר')
- 500 גר' גבינה לבנה
אופן ההכנה
- לטחון את הביסקוויטים או לשבור אותם דק. להניח בצד בערך כוס לציפוי העוגה.
- להמיס את החמאה במיקרו כדקה ולמזוג על הביסקוויטים. לערבב היטב.
- בתבנית עגולה קוטר 26 להניח את הביסקוויטים ולהדק היטב לתחתית.
- במיקסר עם וו הקצפה להקציף שמנת מתוקה עם סוכר, סוכר וניל ופודינג וניל לקצפת יציבה.
- לקפל את השמנת החמוצה ואת הגבינה לתוך תערובת הקצפת היטב.
- למזוג את בלילת הגבינה על בסיס הביסקוויטים וליישר.
- לפזר את הפירורים ששמנו בצד על שכבת הגבינה.
- להעביר את העוגה למקפיא לשעה ואז כל הלילה במקרר או למקפיא ל- 4 שעות וחצי שעה במקרר.
סרטון עם מתכון להכנת עוגת גבינה פירורים מדהימה של אורית לוי: