דרגו את המתכון
זוהר משתפת אותנו במתכון מושלם לעוגת לימון.
- 6 בצים
- 1 כוס סוכר
- אבקת אפיה
- גרידת לימון מלימון אחד
- מיץ לימון מ 2 לימונים
- 1 וחצי כוס קמח
- חצי כוס שמן
- 2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
- במטרפה ידנית ערבבי 6 בצים שלמות עם כוס סוכר.
- לאחר כמה דקות בזרם דק שפכי את השמן תוך כדי בחישה.
- לאחר מכן הוסיפי את הגרידה ומיץ הלימון והקמח עד לתערובת אחידה וחלקה.
- הוסיפי את תמצית הוניל ואבקת האפייה.
- העבירי ל2 תבניות אינגליש משומנות .
- אפי על חום בנוני( בין 160 ל-170) תלוי בתנור. בתנור שחומם מראש למשך 45 דק.
- 6כשהעוגה מתקררת מפזרים מעל אבקת סוכר.
סרטון עם מתכון נוסף לעוגת לימון: