דרגו את המתכון
חן אסרף משתפת אותנו במתכון שלה לפירה עם קבב ביתי מושלם.
- 4 תפוחי אדמה
- 25 גרם מחמאה
- מלח
- פלפל
- מרק עוף
- 500 גרם בשר טחון
- 200 גרם שומן בקר
- ראס אל חנות
- כמון
- פטרוזיליה קצוצה דק
- בצל קצוץ דק
- להכנת הפירה:.
- להרתיח בסיר עם מים תפוחי אדמה עד שיתרככו.
- לאחר מכן לסנן את המים(אבל להשאיר מעט) ולמעוך שלא ישארו בכלל גושים.
- להוסיף מחמאה (פרווה כמובן).
- להוסיף מלח, פלפל ומרק עוף לפי טעמכן.
- לערבב היטב עד שהחמאה נמסה.
- להכנת הקבב:.
- לשים בקערה בשר בקר טחון.
- להוסיף שומן בקר.
- להוסיף ראס אל חנות, מלח, פלפל, כמון .
- להוסיף פטרוזיליה ובצל חתוכים דק.
- לערבב היטב לתערובת אחידה וליצור קציצות.
- להכניס לתנור לחום 210° שמשחים להפוך ושמוכן להוציא.
סרטון עם מתכון נוסף לקבב ביתי: